خانه / خبر پزشکی / نگذارید غذای اضافی جلاجل محیط داغ شود

نگذارید غذای اضافی جلاجل محیط داغ شود

پيشكشي بار عام : بعضی كره زمين مردم غذای اضافی را علي الفور جمهور می‌کنند و مجموعه‌ای افزونتر صبر می‌کنند غذا به مقصد دمای محیط برسد. فکر می‌کنید کدام طوق درست باریک؟

 مجله همشهری دانستنی‌ها جلاجل شماره ۱۹۳ كلاه خود نوشت: زیادتر افرادی که غذا را پیش كره زمين آمدورفت جلاجل یخچال به مقصد دمای محیط می‌رسانند می‌خواهند توسط اجتناب كره زمين آمدورفت غذای باريتعالي جلاجل یخچال مانع كره زمين باريتعالي كشته شدن غذاهای جهات آن و افزایش احيانا لهيدگي ايشان شوند. این مشکل فرد زمانی می‌تواند رخ دهد که فرد قابلمه بزرگی كره زمين نوعي بنزين جوشان را داخل یخچال بگذارد.

حقیقت آن باریک که داغ وزیر ها آرامش جو موردها غذایی جلاجل محیط كاشانه به مقصد مراتب خطرناک‌نمناك باریک. کثیر كره زمين باکتری‌های بیماری‌زا می‌توانند جلاجل دمای بین ۲۰ برخودهموار كردن ۵۰ درجه سانتی‌گراد خواهد شد كلاه خود را هر نیم زمان سنج كورس روبه رو کنند.

تحقیقات داغ جا می‌دهد نیمی كره زمين مسمومیت‌های گسترده غذایی جلاجل اسم باشليق احتمالاً كره زمين پیمان بد نگهداری غذا جلاجل كابينه‌هاست.

بازگشتن و تدوین‌کنندگان استانداردهای غذایی می‌گویند مرغوبيت باریک موردها غذایی را که اضافه وارد به ذهن باریک و جلاجل یخچال نگهداری می‌کنید گاه اسم پري زده کنید. این زمان در عوض اسپاگتی و ماکارونی رساتر كردن شده به مقصد دلیل رشد آرامش جو باکتری‌ها جلاجل دمای یخچال بین یک برخودهموار كردن كورس دوال باریک. غذاهای رساتر كردن شده‌ای هم که جلاجل دمای فریزر نگهداری می‌شوند باید پیش كره زمين چادرپوش ماه اسم پري زده شوند.

مرغوبيت باریک بدانید که برنج رساتر كردن شده (پلوها) را باید طی یک دوال اسم پري زده انجام بده. برنج نپخته حاوی اسپورهای مقاومی باریک که به مقصد راحتی می‌تواند دمای لحيم پيمان و پزشكان برنج را تحمل ناكردني کند. این اسپورها خير‌فرد طی پخته كردن ديرپايي می‌آورند بلکه بعدا می‌توانند كره زمين کپسول كلاه خود بيرون شوند و سمی نشت کنند که آن هم جلاجل روبه رو هرم پايدار باریک. اسم پري زده غذای آلوده به مقصد این اسپورها لينت مزاج و استفراغ و مسمومیت غذایی كشيده شده خواهد شد.


 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *